Partners

Partners & Samenwerkingen

Een + Een = Drie. Een van de regels waar ik het meest in geloof. Samen kun je meer bouwen en online marketing is daar geen uitzondering in. Je kunt nog zo veel adverteren op het internet, maar zonder een goede website zijn de effecten niet optimaal. Daarnaast is het mooi om autodidact te zijn, maar met een goede leraar maak je grotere sprongen!

Daarom werk ik ook regelmatig samen met verschillende partners. Partners die ik zeker aanspreek voor advies of hulp.

 

FreshFusion Digital

Om als Freelance online marketeer het verschil te kunnen maken, werk ik vaak samen met partners die écht goed zijn in wat ze doen, maar die ook vooral aanvullen in expertises. Daarom ben ik deel van het FreshFusion Digital netwerk. Deze onderneming is een connector van partners die samen het verschil maken, maar ook een collectief voor de beste growth hacks & tips.

Lees meer op FreshFusion.nl

 

Van Herk Business Promotions

Het creëren van een sterke bedrijfswebsite of het juist onderhouden van is niet iets dat onderschat moet worden. Ook visual design is een creatieve & tijdrovende klus. Effectieve online marketing begint met een goede en stabiele website. Hiervoor werk ik samen met Kevin van Herk & VHBP, onder de noemer Van Herk Business Promotions.

 

Fingerspitz Online Marketing

Het online marketing bureau waar alles begon & ik daarnaast ook werk. Niet voor niets heeft Fingerspitz een brainstorm-room: de beste online marketing ideëen creëer je met een team. Advies is hier nooit ver weg. Is een opdracht daarnaast te groot voor mij? Fingerspitz kan jou ook zeker verder helpen!

 

Ogilo landingspagina’s

Als ondernemer heb ik een aandeel in Ogilo, een creatieve en converterende landingspagina oplossing. Waar traditionele SAAS software (zoals unbounce of instapage) terkort schieten, biedt Ogilo de oplossing. En uiteraard tegen een aantrekkelijk tarief!

Lees meer op ogilo.nl