Wie ben ik?

Hoi, ik ben Etienne, 25 jaar en wonende in de bourgondische stad Breda. Buiten mijn dagelijkse joie de vivre heb ik een passie voor online marketing en reizen. Naast mijn baan bij online marketing bureau Fingerspitz help ik MKB bedrijven en ZZP’ers met hun online marketing!

Tijdens mijn opleiding Commerciële Economie aan de HAN in Nijmegen heb ik de basis gelegd voor mijn interesse in online marketing. Interessante marketing theorieën toepassen in bedrijfscases was hierbij een van mijn favoriete onderdelen. Dit op een sales-waardige manier presenteren vind zeker niet erg!

Etienne-Online-AdviesMede door de minoren adviseurschap en online marketing & e-business kwam ik dichtbij de online marketing te staan. Een advies uitbrengen dat rendabel blijft op de lange termijn en dit daadwerkelijk toepassen is daarbij een sport geworden. Én een uitdaging!

Verdere interesse? Bekijk dan mijn CV & skills.

 

Waarom Freelancen?

Sinds dat ik begonnen ben als online marketeer bij een bureau merkte ik dat er veel ZZP’ers en kleine bedrijven interesse hebben of worstelen met online marketing. Enerzijds is er geen tijd beschikbaar of zich hier mee bezig te houden en anderzijds is er vaak de kennis niet om het (goed) aan te pakken. Met de expertise die ik bij het innovatieve Fingerspitz opdeed merkte ik dat ik van toegevoegde waarde kon zijn!

Als Freelancer werk je echter niet alleen. Uiteraard leer ik dagelijks veel bij mijn werk en daarnaast werk ik samen met andere gemotiveerde en bedreven partners.

 

Overige interesses

Buiten de online marketing ben ik druk met verschillende hobbies. Een rustig leven is absoluut anders! Iets dat ik graag doe is uitgebreid koken na een lange dag. Rustgevend een Aziatisch gerecht klaarmaken of op z’n Zuid-Amerikaans vlees braden zijn zeker favorieten.

Internetmarketing in SingaporeDaarnaast ben ik sinds een aantal jaren een fervent reiziger. Vakantie, dat ken ik niet. Het ontdekken van aparte plaatsen, culturen en het mixen daarin: dat is reizen! Die interesse in het volste uit een reis halen en je onderdompelen in een andere cultuur & mensen kwam zeker van pas bij mijn wereldreis die ik in 2015 heb gemaakt. Onder andere Zuid-Oost-Azie, Australië en Zuid-Amerika heb ik hierin bezocht.

 

Mocht je nog persoonlijke vragen hebben? Of interesse in een vrijblijvend een gesprek via bijvoorbeeld appear.in? Neem dan snel & simpel contact met mij op.